Om ilkjær

Ilkjær er en veletableret og anderledes optikerforretning i hjertet af Aarhus 
– Volden 7 i Latinerkvarteret.

Indehaveren Helle Ilkjær er uddannet optometrist i 1988 og har siden suppleret uddannelsen med specialkurser i kontaktlinser og gennemført efteruddannelser inden for optometri i såvel ind- som udland.

Helle Ilkjær har bred erfaring inden for faget og har gennem de seneste mange år hjulpet kunder med valg af briller og kontaktlinser.

Vejledning

Hos ilkjær har vi passion for briller, og udover de rent faglige kompetencer går vi op i, hvad der klæder den enkelte kunde. Det er en af årsagerne til, at mange kunder har fulgt Helle Ilkjær gennem en årrække. Hos ilkjær er det altafgørende, at brillen passer 100 pct. til ansigtet, og derfor er samspillet mellem farve, materiale og facon på brillen vigtigt.

Briller spiller en væsentlig rolle for den enkeltes personlighed, og derfor er kun det bedste godt nok, når man køber brillen hos ilkjær. Vi tager os tid til at vejlede og finde den helt rigtige brille til den enkelte kunde.

Synsprøve

Hos ilkjær er vi specialister i synsprøver. Vores synsprøverum er installeret med det mest moderne udstyr, som sikrer, at vi kan give vores kunder den optimale løsning. Alle synsprøver starter med en række forundersøgelser, hvorefter den endelige synsprøve tages.

Til opmåling af dine glas bruger vi det nyeste udstyr på markedet, som sikrer, at vi får alle detaljer med. Vi laver en 3D-måling af dine øjne, hvilket giver et individuelt designet glas. De nye glasmaterialer fjerner en del af det skadelige blå lys, der bl.a. kommer fra brug af telefoner, tablets og computerskærme. 

Hos ilkjær afsætter vi en time til synsprøve og opmåling af glas. Faglighed og grundighed sikrer den rigtige løsning, når det handler om komfort og velvære for øjnene.

Kontaktlinser

Det kræver erfaring og viden at rådgive om og tilpasse kontaktlinser. Hos ilkjær tilbyder vi linser til en hver korrektion, hvad enten behovet er på den lange eller korte afstand, eller om problemet er en bygningsfejl. Hos ilkjær foretager vi kontaktlinsekontrol og vejleder kunden på højt fagligt niveau, så man sikrer den optimale løsning for hver enkel.